jueves, 1 de mayo de 2014
EMPANADILLA DE BACALLÀ I PINYONS: DIA 121
Avui m'he decidit per fotografiar un plat que he cuinat. Us deixo la recepta.
INGREDIENTS (Per a 18 empanadilles):
1 ceba tendra mitjana.
50 grams de pinyons.
2 talls grans de bacallà dessalat (No cal que sigui llom, perquè ha d'anar esmollat)
6 tomàquets secs en oli (a qui li agradin, es poden substituir per un grapat de panses).
Julivert
Oli d'oliva
Sal (És fàcil que no faci falta, en funció de com dessalat està el bacallà)
1 paquet d'oblees de 18 unitats (La Cocinera).
EN ACCIÓ:
Piquem la ceba ben fina i la fiquem a sofregir en una paella amb quatre cullerades d'oli d'oliva. La ceba la sofregirem a foc suau-mitjà, doncs no volem que es daure, sinó que s'estobi.
Mentre, esmicolem el bacallà dessalat, retirant la pell i les espines. Trinxem els tomàquets secs en oli en dauets molt petitets. Trinxem el julivert.
Afegim el bacallà, els pinyons i el julivert trinxat a la ceba que ja tenim transparent. Deixem coure uns 2-3 minuts, remenant la paella (no volem que el bacallà s'assequi). Finalment, corregim de sal i afegim el julivert trinxat. Remenem per última vegada la farça i retirem del foc.
Deixem atemperar la massa d'oblees i les anem farcint, i tancant-les en compte per tal que no es trenquin i amb la forquilla aixafem els extrems per tal que quedin tancades i tinguin una forma bonica.
Ho fiquem en una safata al forn, precalentat a 190 ºC, amb les empanadilles a sobre de paper vegetal i cuinem al forn fins que estiguin daurades ( a mi m'han tardat 30 minuts).
Bon profit.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario