domingo, 2 de febrero de 2014

DOCUMENTACIÓ!: DIA 33


Aquesta entrada és continuació de la d'ahir que es titulava Central Nuclear d'Ascó II.

Els fotògrafs que ens agrada la fotografia nocturna som gent rara. Sortir a l'hivern per la nit, plantar la càmera damunt del trípode i tirar una fotografia que dura minuts, als que no els agrada, puc entendre que pot semblar una cosa rara. Evidentment el  mateix pensa la Guàrdia Civil.

Plantar-te  al costat mateix de l'antiga N-340 davant de la Central Nuclear de Vandellós et converteix automàticament en un presumpte terrorista.

A la fotografia es veuen els llums  blancs, rojos, grocs i blaus d'una patrulla de la Guàrdia Civil que va arribar al poc de que estés fent fotos. 
-Buenas noches.
-Bona nit.
-Me puede enseñar su documentación.
-És clar que sí.
(Mentre, començo a desmuntar la paradeta  mentre remugo, ja està, no vivim en un país lliure).
- Yo no le he dicho nada.
-No puc estar aquí?
-Está delante de una central nuclear.
-I? Estic en alguna zona prohibida?
-Hombre no es muy normal que esté fotografiando la central.
-Miri, que vol que li digui sóc aficionat a la fotografia. N'hi ha que té altres aficions i va tirant trets per la montanya matant muixonets i  sembla normal, no?
- Yo no le he dicho nada. 
(Sense que m'ho demani li ensenyo les últimes fotos on surt el seu cotxe patrulla)
-Siga, siga.
Li ensenyo les últimes fotografies que havia fet per la tarda i nit (una sola de la central nuclear).

Bé, això de la seguretat  és ridícul.  Si fos un delinqüent compraria un dron (a Amazon per poc més de 300 euros) amb una càmera a sobre i  passaria per damunt de la central fotografiant al detall totes les instal.lacions.  

Els fabricants d'energia nuclear tenen una bomba a les seves mans que  pot matar milers de persones. El sospitòs, però, sóc jo. Les càmeres fotogràfiques són armes de destrucció massiva!No hay comentarios:

Publicar un comentario