lunes, 31 de marzo de 2014

PRODUCTES DE L'EQUADOR: DIA 90


Algunes persones m'han preguntat per privat si m'havia passat alguna cosa  ja que  havia deixat de penjar la fotografia comentada del dia, malgrat veien una entrada diària amb el títol "En construcció".

El motiu ha estat  un viatge de més de quinze dies fora del país, concretament a l'Equador. La collita de fotografies ha estat gran, malgrat allí estan ara en època plujosa i gairebé tots els dies plou o està núvol i el sol es fa car de veure, cosa que afecta a la llum de les fotografies.

Els dies que porto endarrerits els aniré actualitzant en els propers dies. Per començar la meva sèrie de fotografies de l'Equador, avui us deixaré una fotografia d'alguns dels productes que he portat d'allí, majoritàriament fruites. 

A la fotografia podeu veure una "mazorca" de cacau; plàtans o "guineos" tipus "orito"; caramboles,  denominades allí com a groselles; granadilles; tomàquet d'arbre; llima dolça; maracuià; guaiabes; llimes i una fesols de la zona.  La quantitat de fruites que aquí denominaríem exòtiques és enorme, algunes de les quals ja n'havia passat l'època de collita o bé no havia arribat.  Aquestes fruites que aquí arriben en comptagotes i són caríssimes allí són molt barates. Tan sols cal dir-vos que tots aquests plàtans de tipus "orito" que hi ha a la fotografia  valen 1 dòlar. Aneu a comprar-los per aquí i veureu!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario