jueves, 23 de enero de 2014

PIZZA MARGARITA: DIA 23


La pizza pot ser uns dels menjars més coneguts al món. Una cosa tan simple com una base fina de pa fornejada en companyia d'ingredients variats  provoca autèntics furors.

En ser un menjar força calòric, i sovint associat al fast food i per això  conec molta gent que  tan sols se la menja, com a premi, els divendres per la nit. La veritat és, però, que sense poder-se qualificar d'un aliment hipocalòric permet la incorporació d'ingredients saludables com són molts tipus de verdures, carns magres o peix.

Una de les més senzilles se la sol denominar margarita i tan sols porta salsa de tomàquet i formatge. La de la fotografia n'és una variant més completa. En lloc de salsa de tomàquet he utilitzat tomàquets cherry laminats i el formatge és una mozzarella de búfala de la casa Zanetti que és una meravella. A més a més, a aquesta margarita se la va  completar amb trossets de cansalada  lleugerament fumada i fulles d'orenga. Per donar-li un toc més italià, en sortir del forn, afegiu unes fulles de ruca  per damunt. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario