miércoles, 25 de febrero de 2015

PROP DE PEDRAZA


Aquesta passats Nadals vaig estar una setmana per Castella. Prop de Pedraza, amb  una temperatura gèlida de -2 º C, vaig fotografiar aquesta església romànica molt ben conservada i vaig poder gaudir d'un cel esplendorós amb  poquíssima contaminació lumínica.

sábado, 21 de febrero de 2015

PORT DE L'ESTANY


El port de l'estany és un petit port natural ubicat al sud del poble de l'Ametlla de Mar. L'entrada al port està senyalitzada amb uns fars d'estructura metàl.lica.

BECUT


Avui he fotografiat un au  nova per a mi, el becut, que he pogut identificar gràcies a Joan Gil Raga.

És la limícola més gran que es pot veure al Delta, encara que no és una espécie abundant. El seu nom científic és numenius arquata.

GAVINA EN VOL


Aquest matí  he tornat al Delta. S'ha girat un vent fort que no animava a sortir del cotxe.  Les aus volaven amb dificultat. He agafat aquesta gavina en ple vol.

martes, 17 de febrero de 2015

FLAMENC JOVE


Els exemplars joves de flamenc no són vistosos com els adults,  doncs encara no han desenvolupat els pigments vermells de les seves ales. Aquest està fotografiat a la reserva de Riet vell.


CARNESTOLTES DE TARRAGONA (2)



Dues imatges més de la rua de Carnestoltes de Tarragona 2015.

lunes, 16 de febrero de 2015

CARNESTOLTES DE TARRAGONA


Enguany és el segon any que vaig a veure el Carnestoltes de Tarragona i crec que val molt la pena. Vestuaris, coreografia, ambient i música. No es pot demanar rés més.

CEL APOCALÍPTIC


Ahir el cel  era apocalíptic i vaig aprofitar per fer aquesta panoràmica al Delta de l'Ebre, amb la serra del Montsià al fons.